Over Hamstone

Hamstone is een jonge, energieke partner op het gebied van samenwerking in allerlei bouwgerelateerde projecten. Wij hebben een jarenlange ervaring in zowel het ontwikkelen als realiseren van bouwprojecten. Door inbreng van goede begeleiding, kennis, bekwaamheid en integrale inkoop van alle bouwgerelateerde onderdelen, ontzorgen we de opdrachtgever volledig tijdens de realisatie van bouwprojecten.

In tegenstelling tot de meeste bouwmanagementbureaus en ontwikkelaars onderscheiden wij ons in onze kennis van haalbaarheid en maakbaarheid van het product. Deze ervaring hebben wij de laatste 25 jaar opgedaan bij meerdere grote bouwbedrijven in Noord-Nederland. Hierdoor kunnen wij de meest waardevolle diensten bieden binnen het project, van A tot Z. Door integrale inkoop en begeleiding realiseren we onze bouwprojecten tegen lagere stichtingskosten, dan bij het traditioneel uitbesteden aan een enkele hoofdaannemer.

Onze passie is het creëren van waarde, zowel voor de initiatiefnemer als voor de eindgebruiker. Niet alleen op financieel gebied, maar ook met het oog op het gebruik en de maatschappelijke waarde. Het ontwikkelen van niets naar iets. Hierin werken wij intensief samen in een team van opdrachtgevers, architecten, constructeurs, gemeenten, adviseurs en (onder)aannemers.